Veel meer dan een tuinman

tuinaanleg

Groen licht

Ons hoveniersbedrijf is in 1998 opgericht door Stef Groen. Na zijn gedegen opleiding aan eerst de lagere tuinbouwschool en daarna de Gerard Adriaan van Swieten Middelbare Tuinbouwschool in Frederiksoord, is Stef werkzaam geweest bij verschillende hoveniersbedrijven. Met voldoende ervaring op zak is hij daarna zijn eigen hoveniersbedrijf begonnen.

Vledder en Steenwijk

Stef Groen hoveniers is begonnen ineen ruime regio van Vledder, Noordwolde, Havelte en Steenwijk , maar heeft dankzij onze goede naam het werkgebied kunnen uitbreiden tot ver daarbuiten. We hebben in bijna heel Noord Nederland wel klussen gedaan.

 

Ruim 20 jaar ervaring

Hoveniersbedrijf Stef Groen is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf dat met z'n diverse medewerkers al heel veel verschillende klussen tot een succes heeft gemaakt. Werkzaamheden als tuinaanleg, tuinonderhoud en sierbestrating vormen de hoofdmoot. Maar ook snoeien en bomen kappen en zagen, aanleggen van vijvers, beschoeiing en steigers, daktuinen en het plaatsen van terrasoverkappingen, tuinhuisjes en schuttingen behoren tot onze regelmatig terugkerende werkzaamheden.

Gemotiveerd team

Ons hoveniersbedrijf werkt met een ingespeeld team van groenverzorgers met elk hun eigen specialisaties. Samen met flexwerkers en partnerbedrijven kunnen wij bijna alle klussen in het aanleggen en onderhouden van tuinen en openbaar groen aanpakken.

Dankzij ons ingespeelde team kunnen we ook ingewikkeldere opdrachten tot een goed einde brengen. Dus heeft u een 'gek' tuinvraagstuk, schroom dan niet om ons hierover te mailen of te bellen.

Stel gerust uw misschien wat gekke vraag