Een tuin tot leven laten komen

Het aanleggen van een tuin is veel werk. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen dit liever laten doen. Hoveniersbedrijf Stef Groen levert niet alleen een fraai resultaat af, maar ook zo gedegen dat het daarna nog jarenlang goed blijft. Natuurlijk is hiervoor altijd onderhoud nodig, maar verzakkingen etc. hoeft u niet bang voor te zijn, dankzij onze vakkundige aanleg.

[afbeelding 2]

Tuinaanleg

Omdat wij bij het aanleggen van een tuin volgens plan werken, gebaseerd op onze jarenlange ervaring, bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Door een uitgekiende volgorde van werkzaamheden, goede bestelprocedures voor beplanting en materialen, heeft u in de kortst mogelijke tijd een fraai aangelegde tuin.

We werken hierbij natuurlijk vanuit een tuintekening. Deze kan door een tuinarchitect / -ontwerper gemaakt zijn of door onszelf, uiteraard in overleg met u.

Tuinrenovatie

Bij een tuinrenovatie kunnen we ook zonder tekening werken. Wanneer er wel veel onderhoud of vervanging plaats moet vinden, maar u in de basis geen veranderingen wenst, dan maken we gewoon en plan van aanpak met bijbehorende begroting. Want ook een oude tuin kan nieuw leven ingeblazen worden.

Neemt u vooral contact op om te vernemen wat hoveniersbedrijf Stef Groen voor u kan betekenen.