Tuinaanleg

uw tuinideeën tot leven laten komen

6

Het aanleggen van een tuin is veel werk. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen tuinaanleg liever laten doen. Hoveniersbedrijf Stef Groen levert niet alleen een fraai resultaat af, maar ook zo gedegen dat het daarna nog jarenlang goed blijft. Natuurlijk is hiervoor altijd onderhoud nodig, maar verzakkingen etc. hoeft u niet bang voor te zijn, dankzij onze vakkundige aanleg.

 

Tuinaanleg

Omdat wij bij tuinaanleg volgens plan werken, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring, bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Door een uitgekiende volgorde van werkzaamheden, goede bestelprocedures voor beplanting en materialen, heeft u in de kortst mogelijke tijd een fraai aangelegde tuin.

We werken hierbij natuurlijk vanuit een tuintekening. Deze kan door een tuinarchitect / -ontwerper gemaakt zijn of door onszelf, uiteraard in overleg met u.

Bestrating

Ook de bestrating in uw tuin kunnen we leggen, van opritten en voetpaden tot terrassen en sierbestrating. Dankzij onze alles-in-één aanpak heeft u de minste kans op enig oponthoud in de aanleg en zit u zo kort mogelijk in de "troep."

Tuinrenovatie

Bij een tuinrenovatie kunnen we ook zonder tekening werken. Wanneer er wel veel onderhoud of vervanging plaats moet vinden, maar u in de basis geen veranderingen wenst, dan maken we gewoon en plan van aanpak met bijbehorende begroting. Want ook een oude tuin kan nieuw leven ingeblazen worden.

Neemt u vooral contact op om te vernemen wat hoveniersbedrijf Stef Groen voor u kan betekenen.

naar contactformulier