Ruimte voor nieuwe tuin ideeën

Bij tuinontwerp denken we al gauw aan een compleet nieuwe tuin. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Een tuinontwerp kan ook voor een gedeelte van uw tuin gemaakt worden. Ook is het heel goed mogelijk om bestaande materialen en planten mee te nemen in de nieuw te ontwerpen tuin.

 

[afbeelding 1]

Tuinontwerp

Bij het tuinontwerp staan natuurlijk uw wensen centraal. Vaak is het goed om uit te gaan van wat u met uw tuin wilt, waarna we met ondersteuning van onze praktische expertise hieraan vorm kunnen gaan geven: een functionele indeling maken, beplanting en materialen uitzoeken.

Desgewenst werken we samen met een tuinarchitect als u dat wilt. Vooral bij oplevering van nieuwbouw kan dit nog wel eens een waardevolle toevoeging zijn. Bij kleinere tuinen of gedeeltelijke herontwerpen van uw tuin is dat veelal niet nodig.

Hergebruik

Bij het ontwerpen van uw tuin  kunnen we rekening houden met bomen, planten en materialen die u wilt hergebruiken. Dit kan natuurlijk verplaatst worden binnen dezelfde tuin, maar ook in een nieuwe tuin kunnen we elementen van uw vorige tuin, waaraan u gehecht bent, meenemen en overzetten in het nieuwe plan.

 

Nieuwe tuintrends

Nederland is echt een land van tuinliefhebbers. Er zijn daarom elk jaar weer nieuwe ontwikkelingen op tuingebied. Met onze gedegen kennis van deze groene wereld is Hoveniersbedrijf Stef Groen de ideale partner om u hierbij van advies te voorzien, zodat u hiervan optimaal kunt profiteren.