Tuinontwerp

ruimte voor nieuwe tuin ideeën

Nieuwe tuin of vernieuwde tuin?

Bij tuinontwerp denken we al gauw aan een compleet nieuwe tuin. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Een tuinontwerp kan ook voor een gedeelte van uw tuin gemaakt worden. Ook is het heel goed mogelijk om bestaande materialen en planten mee te nemen in de nieuw te ontwerpen tuin.

 

tuinontwerp aanleg

Tuinontwerp

Bij het tuinontwerp staan natuurlijk uw wensen centraal. Vaak is het goed om uit te gaan van wat u met uw tuin wilt, waarna we met ondersteuning van onze praktische expertise hieraan vorm kunnen gaan geven: een functionele indeling maken, beplanting en materialen uitzoeken.
 

Design tuin

Heeft u een duidelijk design stijl in gedachten? Vraag Stef Groen hoveniers om met u de mogelijkheden te bespreken.  Want design is geen moment opname, u wilt toch het hele jaar ervan kunnen genieten? En in de loop der jaren is het benodigde onderhoud ook een factor van belang. Wij helpen u om elegante én praktische keuzes te maken in het invullen van uw design tuin.
 

Tuinarchitect

Desgewenst werken we samen met een tuinarchitect als u dat wilt. Vooral bij oplevering van nieuwbouw kan dit nog wel eens een waardevolle toevoeging zijn. Bij kleinere tuinen of gedeeltelijke herontwerpen van uw tuin is dat veelal niet nodig.

Hergebruik tuinmaterialen

Bij het ontwerpen van uw tuin  kunnen we rekening houden met bomen, planten en materialen die u wilt hergebruiken. Dit kan natuurlijk verplaatst worden binnen dezelfde tuin, maar ook in een nieuwe tuin kunnen we elementen van uw vorige tuin, waaraan u gehecht bent, meenemen en overzetten in het nieuwe plan.
 

Nieuwe tuintrends

Nederland is echt een land van tuinliefhebbers. Er zijn daarom elk jaar weer nieuwe ontwikkelingen op tuingebied. Met onze gedegen kennis van deze groene wereld is Hoveniersbedrijf Stef Groen de ideale partner om u hierbij van advies te voorzien, zodat u hiervan optimaal kunt profiteren.